IndonesieNU

Bali nieuws


In de rubriek Bali nieuws vind je alle nieuwsartikelen, verhalen en video's over het prachtige eiland Bali.

 

Voor wie op zoek is naar een tropische vakantiebestemming, is het Indonesische eiland Bali zeker het overwegen waard. Bali is een favoriete bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar cultuur, natuur en ontspanning, maar ook voor avontuur ben je op Bali aan het juiste adres. 
 

bali


De meeste vakantiegangers kiezen voor een verblijf in het zuiden van Bali. Hier zul je dan ook de meeste toeristen vinden. Minder druk maar niet minder mooi én zeker een bezoek waard, is het noorden van het eiland waar je prachtig natuurschoon kunt vinden en heerlijk kunt relaxen van je welverdiende vakantie. 

bali

Er zijn vele mooie plekken op Bali waar je tijdens je vakantie kunt verblijven. Een bijzonder onderkomen is Villa Pelangi in het noorden van Bali. Deze luxe vakantiewoning inclusief gastenhuis (6 slaapkamers/4 badkamers) heeft een prachtige tropische tuin met zwembad én uitzicht op zee.

bali

Dat Bali door reisvergelijkingssite TripAdvisor is uitgeroepen tot 's werelds beste reisbestemming voor 2017 is geen verrassing. Bali heeft immers veel te bieden. De Engelstalige reisblog A Luxury Travel Blog heeft een aantal redenen op een rij gezet waarom Bali dat predicaat dubbel en dwars verdiend heeft. 

bali

Laatste berichten

In luxe verblijven op Bali?

In luxe verblijven op Bali?

11-11-2017 | Advertorial
Op zoek naar luxe accommodatie op Bali? Neem dan een kijkje op de website van Bali Vakantie Verhuur. Bali Vakantie ...
Meer »
Relaxen aan uw eigen zwembad mét uitzicht op zee

Relaxen aan uw eigen zwembad mét uitzicht op zee

18-10-2017 | Advertorial
De meeste vakantiegangers kiezen voor een verblijf in het zuiden van Bali. Hier zul je dan ook de meeste toeristen vinden. Minder druk maar niet minder mooi én zeker een bezoek waard, is het noorden van het eiland waar je prachtig natuurschoon kunt vinden en heerlijk kunt relaxen van je welverdiende vakantie.&nb...
Meer »
Meer berichten