IndonesieNU

Goedkope tickets naar Indonesiƫ

Goedkope tickets naarIndonesiƫ

13-09-2013 | Hot deals
Heb je nog vakantiedagen over en kun je die binnen korte termijn opnemen? Grijp nu je kans. Geniet van een welverdiende vakantie in Indonesië. Indonesië heeft alles: een prachtige natuur, goedkope accommodatie, een gunstige wisselkoers van de rupiah ten opzichte van de euro. En last but not least: verschillende luchtvaartmaatschappijen hebben aantrekkelijke vliegtarieven in de aanbieding. 

Het goedkoopste vliegticket naar Indonesië komt van Malaysia Airlines. Voor een bedrag van € 609 mag je naar Jakarta (retour). Deze deal is geldig tot en met 29 september. Voor meer info: klik hier.


Bij Emirates krijg je een retourtje Amsterdam-Jakarta voor € 619,-. De aanbieding geldt tot en met 30 september. Voor meer info: klik hier.

Etihad Airways heeft een aanbieding van € 658,- voor een retourtje Amsterdam-Jakarta. De aanbieding geldt zolang er nog stoelen beschikbaar zijn. Voor meer info: klik hier.


De Indonesische luchtvaartmaatschappij Garuda Indonesia, die je een 'Indonesia Experience' belooft heeft tickets naar Jakarta klaarliggen voor een prijs van € 680,- (retour). Let op: deze aanbieding is geldig tot en met 14 september. Meer informatie: bel naar 020-5502600.

Singapore Airlines heeft tickets in de aanbieding naar verschillende bestemmingen in Indonesië zoals: Makassar, Manado, Medan, Jakarta en Lombok. Allemaal voor een tarief van € 780,-. De aanbieding geldt tot en met 12 september. Voor meer info: klik hier.


Gerelateerde artikelen

Met de A380 naar Indonesiƫ

Met de A380 naar Indonesiƫ

02-07-2013 | Naar Indonesiƫ
Vanuit Nederland naar Indonesië met het grootste passagiersvliegtuig ter wereld? Dat kan. Al zal je keuze beperkt z...
Meer »
Met Korean Air naar Bali

Met Korean Air naar Bali

16-03-2013 | Naar Indonesiƫ
De speurtocht naar een goedkope vlucht naar Bali is en blijft een spannende belevenis. Online reisbureaus stunten met...
Meer »