IndonesieNU

Nederlander in directie Garuda Indonesia?

Nederlander in directie GarudaIndonesia?

16-04-2013 | Erik Meijer voorgedragen als kandidaat-directielid
De Nederlander Erik Meijer is voorgedragen als kandidaat-directielid van de Indonesische vliegmaatschappij Garuda Indonesia. De Nederlandse zakenman is nu commercieel directeur van het Indonesische telecombedrijf Indosat.
Meijer ondergaat momenteel een fit & proper test. Maar, aangezien hij de enige kandidaat is voor de functie, zal hij de test naar verwachting goed doorkomen.

De kandidaatstelling van Meijer is op aanbeveling van Emirsyah Satar, de Algemeen Directeur van Garuda Indonesia.

De Indonesische vliegmaatschappij wil internationaal verder groeien.
Garuda Indonesia heeft een sterk team nodig, wil het de zware concurrentie het hoofd bieden. Erik Meijer wordt gezien als de geschikte persoon om het team van Garuda Indonesia te versterken. 

Meijer, die getrouwd is met de bekende Indonesische actrice Maudy Koesnadi, bekleedde hiervoor diverse belangrijke functies in de Indonesische telecom-industrie. Zo zat hij in de directie van het Indonesische telecommunicatiebedrijf Telkomsel en was hij Algemeen Directeur van Bakrie Telecom.

Foto: prayitno

Gerelateerde artikelen

A380 voor Garuda Indonesia?

A380 voor Garuda Indonesia?

19-06-2013 | Eerste levering in 2015
Indonesische pelgrimsreizigers behoren tot de bevoorrechte groep die als eerste de Airbus A380 van de Indonesische lucht...
Meer »
Garuda Indonesia 20e deelnemer SkyTeam

Garuda Indonesia 20e deelnemer SkyTeam

17-12-2013 | Garuda Indonesia breidt wereldwijde netwerk uit
Garuda Indonesia, zal op 5 maart 2014 toetreden tot de wereldwijde luchtvaartalliantie SkyTeam. Hiermee is de nationale ...
Meer »