IndonesieNU

Opnieuw verdachten van skimmen opgepakt op Bali

Opnieuw verdachten van skimmenopgepakt op Bali

19-09-2019 | Nieuws
De politie van Bali heeft op woensdag (18/9/2019) twee Oost-Europeanen aangehouden wegens skimmen. De skimmers sloegen toe bij een geldautomaat in Candidasa, Oost-Bali. 
De twee mannen uit Polen werden door de politie op heterdaad betrapt toen zij bezig waren met het plaatsen van skimapparatuur bij een geldautomaat in Candidasa in de regio Karangasem. 

De bank maakte eerder al melding van verdachte activiteiten bij een van hun geldautomaten in Candidasa, waarop de politie surveillance uitvoerde bij de betreffende geldautomaat.

Daar trof de politie de twee mannen aan die bezig waren met het plaatsen van een router die gebruikt wordt om illegaal gegevens te bemachtigen van nietsvermoedende klanten.

Eerder deze maand arresteerde de politie van Bali ook al vier verdachten van skimmen. De skimmers die ook uit Oost-Europa komen, sloegen toe bij geldautomaten in toeristische gebieden op het eiland zoals in Sanur en in Ubud. 

Gerelateerde artikelen

Luchthaven Bali weer open

Luchthaven Bali weer open

29-06-2018 | Nieuws
I Gusti Ngurah Rai International Airport op Bali is om 14.30 uur lokale tijd weer open voor vliegverkeer. De luchthaven ...
Meer »
Luchthaven Bali weer open

Luchthaven Bali weer open

29-11-2017 | Nieuws
Na twee dagen gesloten te zijn geweest, is I Gusti Ngurah Rai International Airport weer open voor het vliegverkeer.&nbs...
Meer »
In luxe verblijven op Bali?

In luxe verblijven op Bali?

11-11-2017 | Advertorial
Op zoek naar luxe accommodatie op Bali? Neem dan een kijkje op de website van Bali Vakantie Verhuur. Bali Vakantie ...
Meer »
Obama houdt vakantie op Bali

Obama houdt vakantie op Bali

23-06-2017 | Nieuws
Voormalig president van de VS Barack Obama opent begin juli 2017 het Congres van de Indonesische Diaspora dat plaatsvind...
Meer »