IndonesieNU

Resort op Bali verbiedt gebruik smartphone bij zwembad

Resort op Bali verbiedtgebruik smartphone bij zwembad

19-11-2018 | Nieuws
Vakantie is rust en ontspanning. Een smartphone draagt volgens een luxe resort op Bali niet bij aan een welverdiende rust. Het management heeft daarom een maatregel ingesteld die het gebruik van de smartphone tijdens een verblijf op het resort moet beperken.
De campagne, die 'In the Moment' heet, is een initiatief van Ayana Resort & Spa bij Jimbaran. Het resort wil dat gasten optimaal van hun vakantie genieten, in alle rust en in een ontspannen sfeer, en dat kan nu eenmaal niet met een smartphone in je hand, zegt het management aan Lonely Planet. 
 
Bij 'River Pool', een van de zwembaden behorende bij het resort, geldt een verbod op alle elektronische apparaten van negen uur 's ochtends (09.00 uur) tot vijf uur in de namiddag (17.00 uur). Mensen die bij 'River Pool' willen loungen, kunnen dus geen telefoontjes plegen/ontvangen, geen berichtjes sturen/ontvangen en geen gebruik maken van social media.


     Schaken en jenga


Voor gasten die wat meer actie willen, heeft het resort nostalgische gezelschapsspellen beschikbaar gesteld zoals schaken en jenga. Een goede manier om offline de tijd te verdrijven. 

Gasten die de idyllische omgeving bij het zwembad graag op beeld willen vastleggen, kunnen vroeg in de ochtend (van 07.00 tot 09.00 uur) of wat later in de namiddag (van 17.00 tot 19.00 uur) foto's maken. Tijdens deze openingstijden geldt de maatregel namelijk niet. Gasten kunnen er natuurlijk ook voor kiezen om te relaxen aan een van de andere zwembaden op het terrein.  

Foto: Indonesiënu.nl

Gerelateerde artikelen

Luchthaven Bali weer open

Luchthaven Bali weer open

29-06-2018 | Nieuws
I Gusti Ngurah Rai International Airport op Bali is om 14.30 uur lokale tijd weer open voor vliegverkeer. De luchthaven ...
Meer »
Luchthaven Bali weer open

Luchthaven Bali weer open

29-11-2017 | Nieuws
Na twee dagen gesloten te zijn geweest, is I Gusti Ngurah Rai International Airport weer open voor het vliegverkeer.&nbs...
Meer »
In luxe verblijven op Bali?

In luxe verblijven op Bali?

11-11-2017 | Advertorial
Op zoek naar luxe accommodatie op Bali? Neem dan een kijkje op de website van Bali Vakantie Verhuur. Bali Vakantie ...
Meer »
Obama houdt vakantie op Bali

Obama houdt vakantie op Bali

23-06-2017 | Nieuws
Voormalig president van de VS Barack Obama opent begin juli 2017 het Congres van de Indonesische Diaspora dat plaatsvind...
Meer »