IndonesieNU

Wereldsterren dragen Indonesische designerspullen

Wereldsterren dragenIndonesische designerspullen

22-08-2013 | Van Lady Gaga tot David Beckham
Designerspullen van bekende couturiers als Gucci en Louis Vuitton zijn populair onder internationale beroemdheden. Maar ook Indonesische designerlabels zijn in trek bij wereldsterren. Dat meldt de Indonesische nieuwssite Viva
CAST Eyewear
Eigenaresse van dit bedrijf, dat zich bezighoudt met de verkoop van zonnebrillen, is fotomodel en actrice Fahrani Pawaka Empel. Haar zonnebrillen weten de aandacht te trekken van o.a Tyra Banks, Rihanna, Lady Gaga en Dakota Fanning. 

Cast Eyewear
Lady Gaga droeg deze bril ooit tijdens een bezoek aan Tokio. Foto: Cast Eyewear

Bagteria
Tassen van het merk Bagteria worden gedragen door onder andere Paris Hilton, Emma Thompson en Blake Lively. Ontwerpster van de tassen is Nancy Go, een Indonesische geboren in Brazilië. Ze heeft een boetiek in Jakarta's prestieuze mall Plaza Indonesia. 

Bagteria

Foto: Plaza Indonesia

Damn! I Love Indonesia
Eigenaar van dit kledingbedrijf is Daniel Mananta, een Chinees-Indonesische televisiepresentator. Hij richtte het merk op op 28 oktober 2008, op de 'Hari Sumpah Pemuda' (de dag van de Eed der Jongeren). Drager van dit merk is Adam Levine, vocalist van de Amerikaanse pop/rockband Maroon 5. Ook voetbalidool David Beckham is de trotse eigenaar van een T-shirt van dit merk. 

Damn! I Love Indonesia
Dit T-shirt droeg Adam Levine (Maroon 5) tijdens een optreden in Jakarta. Foto: Damn! I Love Indonesia

Tex Saverio 
De Indonesische modeontwerper Tex Saverio begon bekendheid te krijgen toen Lady Gaga 1 van zijn creaties droeg - La Glacon - tijdens een fotosessie voor het tijdschrift Harper's Bazaar AS. Ook Kim Kardashian mocht zich waden in een jurk van Saverio in lifestyle magazine Elle. En in de film 'The Hunger Games: Catching Fire' die november dit jaar in de Amerikaanse bioscopen verschijnt, zien we actrice Jennifer Lawrence gehuld in 1 van zijn gewaden. 

Hunger Games: Catching Fire
Jennifer Lawrence in de jurk ontworpen door Tex Saverio. Foto: Screenshot YouTube

Leadfoto: Bonita Suraputra

Gerelateerde artikelen