IndonesieNU

Winactie: Vrijkaartjes film Gamelan

Winactie: Vrijkaartjes filmGamelan

03-03-2016 | Winactie
Indonesiënu.nl mag van CinemAsia 1 x 2 vrijkaartjes verloten voor FilmLAB op zaterdag 5 maart 2016 vanaf 13.30 uur in Kriterion, Amsterdam. Tijdens FilmLAB zijn de films van drie jonge filmmakers te zien. Deze filmmakers kregen van CinemAsia de afgelopen weken de kans een korte film te maken. Hun film beleeft tijdens het CinemAsia Film Festival, dat van 1 t/m 6 maart 2016 plaatsvindt in Amsterdam, een wereldpremière. Een van die films is Gamelan van filmmaker Daniel Porcedda met de Indische actrice Dewi Reijs in de hoofdrol. 
De winactie is inmiddels gesloten. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. 

GAMELAN
Regie: Daniel Porcedda | 10 minuten | Nederlands/Indonesisch (met Engelse ondertiteling | Nederland 2016
  
Tari heeft geen contact meer met haar familie in Indonesië. Na de scheiding van haar Nederlandse man en na een mysterieuze droom van haar dochtertje, ontdekt ze op zolder spullen van haar familie die jarenlang voor haar verborgen zijn geweest.

Het verhaal is geïnspireerd door de relatie die Daniel Porcedda (1987) heeft met zijn oma. Daniel is half Indonesisch, half Italiaans.

Gerelateerde artikelen

Aziatische films in opkomst

Aziatische films in opkomst

04-04-2013 | Interview met Bianca Kuijper, coƶrdinator CinemAsia
De 6de editie van CinemAsia duurt van 4 t/m 7 april 2013. Aziatische films krijgen steeds meer belangstelling. Indonesi&...
Meer »