IndonesieNU

Advertorials en reclamebanners

 

Wilt u uw activiteiten en/of uw product(en) onder de aandacht brengen van een breed publiek? Plaats dan uw advertentie op Indonesiënu. Adverteren kan bij ons via advertorials (video/artikel) en/of een reclamebanner. 


Indonesiënu is zeer efficiënt voor bedrijven, individuen of instellingen die hun activiteit(en), product(en) en/of dienst(en) willen promoten. Bezoekers van onze website zijn Nederlandssprekenden - met name zij die in Nederland & België woonachtig zijn – en zij die een band hebben met of geïnteresseerd zijn in Indonesië. Dit maakt Indonesiënu de meest efficiënte plek om activiteiten, producten en/of diensten die betrekking hebben met Indonesië te promoten.


Advertorials 

Een advertorial is een advertentie, vermomd als redactioneel product. Advertorials kunnen bestaan uit artikelen met foto's en/of video's met het doel om producten of diensten te promoten. Bij dit soort producties vermelden wij altijd duidelijk dat het gaat om advertorials.

Een advertorial (artikel) kost* bij ons € 55,-. Wij maken een artikel voor u van 300 - 350 woorden met evt. foto's (max. 5).

Meer informatie over de kosten van een video-advertorial, zie: videoproducties.

U kunt natuurlijk ook uw eigen advertorial op onze website publiceren.
 

 

Kosten publicatie advertorial*  
Publicatie op homepage 3 dagen € 5
Publicatie op homepage 7 dagen € 10
Publicatie op homepage 14 dagen € 15
Publicatie op homepage 1 maand € 25
Publicatie op homepage > 1 maand contactformulier
   

*Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw, exclusief evt. reiskostenvergoeding (en accommodatie + dagvergoeding voor buitenlandse reizen).


Reclamebanner

Een reclamebanner is een grafische uiting op het internet. Bij Indonesiënu zijn de afmetingen van een side banner 266 px x 158 px (verschijnt op elke pagina). Ook hebben wij een banner binnen de rubriek pagina 650 px x 120 px. De banner wordt gelinkt naar de door de afnemer gewenste pagina of website. 
 
Kosten banners*  
Eigen grafische banner n.v.t.
Banner laten maken? contactformulier
Publicatie 3 dagen € 5
Publicatie 7 dagen € 10
Publicatie 14 dagen € 15
Publicatie 1 maand € 25
Publicatie > 1 maand contactformulier

*Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.
 
Meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in. Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf/instelling.

U ontvangt een bevestigingsmail. Geen bevestigingsmail ontvangen? Check uw spam-box. 
 

[]
[]
[{"id":"222","field_id":"382","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"mandatory","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit veld is verplicht."}]
[{"id":"9","field_id":"27","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"mandatory","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit veld is verplicht."},{"id":"28","field_id":"27","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"email","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit is geen geldig e-mailadres."}]
[]

Graag een bestaand E-mailadres gebruiken. Bij een bestaand E-mailadres krijgt u een bevestiging van uw deelname toegestuurd.

[{"id":"125","field_id":"28","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"mandatory","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit veld is verplicht."}]
[]
[{"id":"126","field_id":"29","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"mandatory","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit veld is verplicht."}]
[]
[]