IndonesieNU

Malang tour


Ervaar de schoonheid van Malang, Oost-Java. Speciaal voor bezoekers van Indonesiënu heeft onze lokale partner de volgende pakketreizen voor u samengesteld: 

 

malang tourPakketreis premium: Malang Natuur

3 dagen/2 nachten Malang. Verken en ontdek Malang-stad en omgeving. Geniet van al het moois dat u onderweg tegenkomt. Overnacht in een luxe boetiekhotel van internationale klasse; een hotel dat een TripAdvisor Certificaat van Uitmuntendheid in de wacht heeft gesleept. Geniet van de cultuur, de wonderschone natuur en de nostalgische tempo doeloe.

 

malang kookworkshopPakketreis premium: Malang Kookworkshop

3 dagen/2 nachten Malang. Geniet van Indonesische gerechten die u zelf klaarmaakt en de nostalgische tempo doeloe. Overnacht in een luxe boetiekhotel van internationale klasse; een hotel dat een TripAdvisor Certificaat van Uitmuntendheid in de wacht heeft gesleept.

 

bromo sumrisePakketreis premium: Bromo Sunrise

3 dagen/2 nachten Malang. Geniet van het adembenemende uitzicht vanaf de vulkaan Bromo en aanschouw de magische zonsopgang vanaf de kraterrand. Overnacht in een luxe boetiekhotel van internationale klasse; een hotel dat een TripAdvisor Certificaat van Uitmuntendheid in de wacht heeft gesleept. 

 

blitar tourPakketreis: Het serene Blitar

4 dagen/3 nachten Blitar. In vier dagen ervaart u Blitar en omgeving. Maak een fietstocht door Blitar, bezoek de nog actieve vulkaan Kelud en geniet van de rust in deze Oost-Javaanse stad. Overnacht in Blitar in een uniek boetiekhotel van internationale klasse; een idyllisch hotel dat een TripAdvisor Certificaat van Uitmuntendheid in de wacht heeft gesleept.

Laatste berichten

De schoonheid van Oost-Java

De schoonheid van Oost-Java

26-05-2015 | Tugu Experience pakketreizen
Ervaar samen met Tugu Hotel Group de schoonheid van Oost-Java. Speciaal voor bezoekers van Indonesiënu heeft Tugu H...
Meer »
Pakketreis premium: Bromo Sunrise

Pakketreis premium: Bromo Sunrise

11-03-2015 | Individuele tour Oost-Java
3 dagen/2 nachten Malang voor € 318,- per persoon. Overnacht in een luxe boetiekhotel van internationale klasse; een hotel dat een TripAdvisor Certificaat van Uitmuntendheid in de wacht heeft gesleept. Geniet van het adembenemende uitzicht vanaf de vulkaan Bromo. Geniet van de wonderschone natuur en de nostalgisch...
Meer »