IndonesieNU

West-Java tour

 

Speciaal voor reizigers die Jakarta aandoen, heeft Indonesiënu een aantal interessante budget dagexcursies samengesteld. Samen met onze lokale partner bezoekt u enkele topbezienswaardigheden in de Indonesische hoofdstad. En dat alles voor een klein prijsje.

 

west java tourPakketreis: Sawah Cibogo & Botanische Tuin

NU MET KORTING

2 dagen/1 nacht Bogor voor € 63 per persoon. Wandel door de rijstvelden en bezoek een kampung in Bogor. Geniet na van een traditionele Indonesische lunch, terwijl u op de achtergrond het geluid van de kabbelende rivier hoort. U overnacht in een eenvoudig guesthouse, prachtig gelegen aan een rivier en nabij de rijstvelden. Geniet van de rust en de groene omgeving. Een bezoek aan de botanische tuin Kebun Raya Bogor en de lokale fruitmarkt mag natuurlijk niet ontbreken.
 

Pakketreis: Sawah Cibogo,Botanische Tuin & Fruitmarkt

NU MET KORTING

3 dagen/2 nachten Bogor voor € 79,- per persoon. Wandel door de rijstvelden in Bogor. Geniet van het geluid van de rivier. Bezoek een traditionele kampung waar de bewoners bezig zijn met hun dagelijkse activiteiten. Een bezoek aan de botanische tuin, Kebun Raya Bogor, mag natuurlijk niet ontbreken. U overnacht in een eenvoudig guesthouse, prachtig gelegen aan een rivier en nabij de rijstvelden. Geniet van de rust en de groene omgeving. Dat alles in 3 dagen!
 

cinangnengPakketreis: Cinangneng Kampoeng Experience

2 dagen/1 nacht Cinangneng voor € 62 per persoon (volpension). Wandel door een authentieke kampung in Cinangneng, nabij Bogor (West-Java). We bezoeken kleine huisindustrieën van lokale bewoners. Andere activiteiten zijn onder meer: rijstplantjes planten, buffels wassen en gamelan spelen. Na de lunch kun je op eigen gelegenheid naar je volgende bestemming in Indonesië. 's Avonds is het tijd om maiskolven te roosteren in de buitenlucht. 
 

Bogor tourExcursie: Bogor Botanische Tuin & Fruitmarkt Tour

Dagexcursie Bogor vanaf € 40,- per persoon. Wandel door de botanische tuin van Bogor. Geniet van al het kleurrijke fruit op de fruitmarkt en sluit de dag af met een bezoek aan de Chinese wijk aan de Suryakencana-straat. Bogor ligt aan de voet van de berg Salak, ongeveer 58 kilometer ten zuiden van de miljoenenstad Jakarta. Het klimaat is er opvallend koeler dan in de metropool. De bekendste topattractie in Bogor is Kebun Raya Bogor, de oudste botanische tuin van Indonesië. 

Laatste berichten

Pakketreis: Sawah Cibogo & Botanische Tuin

Pakketreis: Sawah Cibogo &Botanische Tuin

01-05-2016 | Individuele tour West-Java
2 dagen/1 nacht Bogor voor € 63 per persoon. Wandel door de rijstvelden en bezoek een kampung in Cibogo, Bogor. Gen...
Meer »
Pakketreis: Sawah Cibogo, Botanische Tuin & Fruitmarkt

Pakketreis: Sawah Cibogo, Botanische Tuin & Fruitmarkt

01-05-2016 | Individuele tour West-Java
3 dagen/2 nachten Bogor voor € 79 per persoon. Wandel door de rijstvelden en bezoek een kampung in Bogor. Geniet na van een traditionele Indonesische lunch, terwijl je op de achtergrond het geluid van de kabbelende rivier hoort. Een bezoek aan de botanische tuin Kebun Raya Bogor en de lokale fruitmarkt, mag natuur...
Meer »
Accommodatie: GG House Bogor

Accommodatie: GG House Bogor

09-04-2015 | Overnachting boeken
GG House - Happy Valley in Bogor, West-Java, is een gerieflijk en basic guesthouse gelegen in een zeer rustige, groene o...
Meer »