Bali Hotel Association, een associatie van sterrenhotels en resorts op Bali, heeft een serie video’s gelanceerd getiteld “Bali, A New Kind of Adventure”. De video’s die elk 1 minuut duren, geven toekomstige bezoekers een kijkje in het Bali van nu onder de nieuwe gezondheidsprotocollen. 

De nieuwste campagnevideo volgt de dagelijkse avonturen van een koppel op Bali over een periode van zes dagen.

Elke video bevat links die verwijzen naar de website van Bali Hotel Association waar kijkers toegang kunnen krijgen tot de nieuwste informatie van internationale organisaties zoals Wereldgezondheidsorganisatie WHO, Wereldtoerismeorganisatie UNWTO, en Indonesische regeringssites.

Nuttige informatie


De verstrekte informatie heeft betrekking op reisbeperkingen, volksgezondheid en veiligheidsmaatregelen zoals het houden van afstand, het dragen van een mondkapje en andere nuttige informatie.

Reizigers kunnen bij het plannen van hun vakantie gebruik maken van deze informatie om verantwoorde en goed geïnformeerde beslissingen te nemen met betrekking tot het minimaliseren van het risico op besmetting met het coronavirus.


Geniet van Bali


De hoofdboodschap voor reizigers is om van Bali te genieten, verantwoord te reizen en de Balinese cultuur en gastvrijheid in zich op te nemen tijdens een verblijf op het eiland. De Balinese hotelassociatie wil aan de hand van de videoserie ook laten zien dat Bali veel meer te bieden heeft dan alleen maar feesten tot in de vroege uurtjes. Het koppel in de videoserie bezoekt unieke, prachtige plekken op het eiland tijdens hun ‘new kind of adventure’. 

Ricky Putra, voorzitter van de Balinese Hotelassociatie, wil dat bezoekers Bali weer kunnen herontdekken onder de nieuwe gezondheidsprotocollen. Ook zegt hij dat de videoserie een boodschap van hoop overbrengt.