George Clooney en Julia Roberts gaan de hoofdrol spelen in de nieuwe film ‘Ticket to Paradise’. En laat dat paradijs nu net het idyllische Indonesische eiland Bali zijn!


Clooney en Roberts spelen in ‘Ticket to Paradise’ een gescheiden koppel dat samenwerkt en naar Bali afreist om te voorkomen dat hun dochter dezelfde fout maakt die zij 25 jaar geleden zelf ook maakten: trouwen. 


Eind dit jaar


De opnames, die zullen plaatsvinden op ‘het Eiland der Goden’, zoals Bali ook wel wordt genoemd, gaan naar verwachting eind dit jaar van start. 


‘Ticket to Paradise’ wordt geregiseerd door Ol Parker voor de filmstudio’s Universal Pictures en Working Title. Eerder had Parker ook al de regie voor ‘Mamma Mia! Here we Go Again’ in handen. 


Clooney en Roberts werkten eerder ook al samen in de ‘Ocean’s Eleven’-films en in de door Jodie Foster geregisseerde film ‘Money Monster’.


Orang-oetans


Voor actrice Julia Roberts is het niet de eerste keer dat ze voor filmopnames Indonesië mag bezoeken.  Zo was ze eind jaren ’90 op het Indonesische eiland Kalimantan voor de documentaire ‘In the Wild: Orangutans with Julia Roberts’ die in 1998 uitkwam. 


Voor deze documentaire reisde de actrice af naar de bossen van Tanjung Pitung op Kalimantan om samen met primatoloog Biruté Galdikas orang-oetans te bestuderen. 


Eat, Pray, Love


In 2009 was Roberts op Bali voor de opnames van de romantische dramafilm ‘Eat, Pray, Love’, een verfilming van Elizabeth Gilberts gelijknamige boek uit 2006. 


‘Eat, Pray, Love’ zette het eiland en met name het kunstenaarsdorp Ubud internationaal op de kaart. Ook de Balinese handlezer/medicijnman Ketut Liyer kreeg wereldwijde bekendheid door zijn rol in de film. Ketut Liyer overleed in 2016 op 100-jarige leeftijd. 


Foto: Cinépolis