Condoommerk Fiesta heeft de liefde voor instant noedels van het Indonesische merk Indomie naar een nieuw niveau getild met de lancering van condooms met Mi Goreng-smaak. Fiesta maakte het nieuws bekend via haar sociale media-kanalen. 


Temukan Sensasi Bercinta dengan Cita Rasa – Khas Bumbu Indonesia’, luidt de slogan van het nieuwe product, wat zoiets betekent als ‘Ontdek het gevoel van het bedrijven van de liefde mét smaak – Typisch Indonesische Kruiden’. 


Het condoommerk maakte het nieuws zondag (28/3/2021) bekend via sociale media en deelde daarbij ook een foto van de verpakking. 


Ook maakte Fiesta een andere, nieuwe condoomsmaak bekend: Spicy Cimol. Cimol is een West-Javaanse taaie snack die langs de kant van de weg wordt verkocht. Cimol zijn ronde gebakken balletjes gemaakt van tepung kanji (bindmiddel) en wordt meestal gegeten met een pittig sausje. 


Malay Mail denkt dat het om een publiciteitsstunt gaat, nu het bijna 1 april is. En daar denken de meeste sociale media-gebruikers hetzelfde over. 


Fiesta schrijft op haar website dat de condooms met de nieuwe smaken ook online verkrijgbaar zijn via de populaire winkelwebsites Tokopedia en Shopee, waar, na een klik op de link, het product uitverkocht blijkt te zijn. 


Coconuts Jakarta heeft het condoommerk gevraagd commentaar te leveren op de nieuwe producten, maart tot op heden heeft de Engelstalige nieuwssite nog niets van Fiesta vernomen.