I Gusti Ngurah Rai International Airport stelt delen van de luchthaven beschikbaar voor het maken van foto- en/of videoshoots voor onder meer pre-wedding foto’s, familie foto’s en zelfs videoclips. De internationale luchthaven in Denpasar, Bali, maakte dat bekend via haar sociale media kanalen. ‘Interessante informatie voor diegenen onder jullie die fotografie als hobby hebben! Bali Airport, toegangspoort van het godeneiland Bali, waar vliegtuigen opstijgen en landen, heeft een aantrekkelijk aanbod voor jullie!’


‘Verscheidene locaties op de luchthaven kunnen vanaf nu gebruikt worden om mooie momenten samen met je partner, familie, vrienden of naasten vast te leggen middels een fotoshoot of een videoshoot!’


‘Wie wil er nu niet voor de camera poseren met op de achtergrond een landingsbaan, en de mooiste zonsondergang op een iconische locatie op Bali? Vrienden, dit kan alleen op Bali Airport!’


‘Dus, waar wachten jullie nog op? Creëer een onvergetelijke ervaring door je mooiste momenten vast te leggen op Bali Airport!’, staat op de Instagram- en Facebookpagina van de luchthaven in Denpasar.


Maximaal 8 personen


Niet alle delen van de luchthaven worden opengesteld voor het maken van foto- en /of videoshoots. Locaties waar wel gefotografeerd mag worden zijn onder andere het iconische Candi Bentar en locaties met op de achtergrond geparkeerde vliegtuigen. 


De groepsgrootte bedraagt maximaal acht personen. Deelnemers worden begeleid door een medewerker van de luchthaven.


Niet gratis


iNewsBali.id meldt dat de kosten voor een fotosessie 5 miljoen rupiah bedragen voor de eerste vier uur en 1 miljoen rupiah voor elk volgend uur. 


Het toerisme op Bali wordt hard getroffen door de coronacrisis. I Gusti Ngurah Rai International Airport hoopt met deze innovatie meer inkomsten te genereren. 


Bali Express schrijft dat het nog niet duidelijk is tot wanneer bepaalde delen van de luchthaven worden opengesteld voor het maken van fotoshoots. Volgens een woordvoerder van de luchthaven hangt dit allemaal af van hoe de situatie zich ontwikkeld. 


Foto's: I Gusti Ngurah Rai International Airport