Garuda Indonesia vliegt in 2022 vaker tussen Amsterdam-Jakarta. Aan het zomerschema, dat vanaf 27 maart 2022 geldig is, is een derde wekelijkse vlucht toegevoegd. Dat heeft de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië bekendgemaakt. 


Naast vertrek vanaf Amsterdam op donderdag en zaterdag, en vertrek vanuit Jakarta op dinsdag en donderdag, zal de derde wekelijkse vlucht worden uitgevoerd met vertrek vanuit Amsterdam op maandag, en vertrek vanaf Jakarta op zaterdag.


“De mogelijkheid om nu met Garuda Indonesia heen en terug op de populaire zaterdag te vliegen, zal een extra boost gaan geven in de steeds stijgende vooruitboekingen”, zegt Rick Wouters, Sales & Marketing Manager Europa van Garuda Indonesia.


De kans dat Bali na april 2022 nog steeds gesloten zou zijn is zeer klein


“Hoewel er nog geen definitief besluit is genomen wanneer, en vooral hoe Indonesië en met name Bali hun grenzen zullen gaan openen, zijn de berichten zeer positief dat we snel uitsluitsel kunnen gaan verwachten. De kans dat Bali na april 2022 nog steeds gesloten zou zijn is zeer klein”, aldus Wouters.


Het schema vanaf 27 maart 2022:

Dag         Van     Naar     Vertrek     Aankomst     Reisduur
Ma/Do/Za     Amsterdam Jakarta 12:05u 06:40u +1 13:35 uur
Di/Do/Za     Jakarta Amsterdam 22:50u 07:50u +1 14:00 uur