Etihad Airways vliegt vanaf 23 april 2024 vier keer per week non-stop naar Bali. Het is voor het eerst dat de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten rechtstreeks naar het Indonesische eiland vliegt. 


Etihad Airways-CEO Antonoaldo Neves zegt zeer verheugd te zijn over de allereerste lijndienst van Etihad naar Bali. Bali is volgens Neves het ultieme tropische toevluchtsoord dat reizigers betovert met zijn groene natuur, levendige cultuur en stranden waar je lekker weg kunt dromen. Het eiland is de plek voor mensen die op zoek zijn naar rust én opwinding. 


Neves meent dat reizigers die vanuit Europa en Noord-Amerika vliegen de vertrek- en aankomsttijden vast wel gunstig zullen vinden. Zij kunnen hun reis namelijk combineren met een tussenstop in Abu Dhabi om daar te genieten van verschillende attracties die de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten te bieden heeft.


Vluchtschema


Etihad, vluchtnummer EY 476 vertrekt elke dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag vanuit Abu Dhabi (AUH) om 22:25 uur lokale tijd naar Bali (DPS) waar het toestel de volgende dag om 11:35 lokale tijd aankomt. 


Vanuit Bali (DPS) vliegt Etihad, vluchtnummer EY 477 elke maandag, woensdag, vrijdag en zondag om 18:45 uur lokale tijd naar Abu Dhabi (AUH) waar het toestel om 23:45 uur lokale tijd arriveert. Er wordt gevlogen met een Boeing 787-9 Dreamliner.