Een Indonesische vrouw die werkzaam is in de Verenigde Staten vroeg haar baas om één dag ziekteverlof voor een doktersbezoek in het ziekenhuis. Op de dag van de doktersafspraak was ze echter niet bij de dokter, maar op het vliegveld waar ze stond te wachten voor haar vlucht richting Bali. Raad eens wie ze daar tegenkwam? 


De 23-jarige Indonesische vrouw vertelde op TikTok dat ze heel graag even terug wilde naar haar geboortedorp op het Indonesische eiland Bali. 


Goedgekeurd 


Ze vroeg ziekteverlof aan voor 21 juni en zei tegen haar baas dat ze die dag een doktersafspraak had en uiteindelijk van plan was naar Bali af te reizen om daar een aantal dagen op afstand te gaan werken. 


Haar manager keurde haar verzoek om ziekteverlof en het verzoek om op afstand te werken goed, schrijft South China Morning Post


'Is dit het ziekenhuis?'


Terwijl de vrouw op de luchthaven in de rij stond te wachten, hoorde ze een bekende stem haar naam roepen: 'Is dit het ziekenhuis?' Het bleek de stem van haar manager te zijn. 


De Indonesische was verbijsterd haar baas op de luchthaven aan te treffen. Groot was ook haar verbazing toen ze erachter kwam dat de manager op dezelfde vlucht zat richting Bali, een paar stoelen voor haar. Hij had de gelegenheid genomen een foto van zijn werkneemster te maken en die naar haar mobieltje te sturen. 


Gevolgen 


Of de actie van de vrouw consequenties heeft voor haar baan, is nog niet duidelijk. Wel liet de Indonesische weten dat ze beiden om het incident hebben moeten lachen.