Snoop Dogg heeft zich om nog onduidelijke redenen teruggetrokken uit INDOxyz. De Amerikaanse rapper en ondernemer lanceerde de koffielijn, die bestaat uit koffiedranken waarvoor bonen uit Indonesië worden gebruikt, eerder dit jaar middels een flitsende reclamecampagne waarin hij optrad als het gezicht van het merk. 


De in maart dit jaar gelanceerde koffielijn van Snoop Dogg leek zo veelbelovend. Een premiumlijn met koffiedranken waarvoor koffiebonen uit Indonesië worden gebruikt. De Indonesische zakenman Michael Riady werd erbij gehaald als co-founder, en het nieuwe koffiemerk INDOxyz was geboren. De samenwerking bleek echter van korte duur te zijn, want de 51-jarige rapper heeft naar verluidt, niet lang na de lancering van het nieuwe merk stilletjes zijn biezen gepakt


Problemen 


Volgens een insider zou dat zijn gebeurd nadat Snoop Dogg zou zijn gewaarschuwd voor problemen met het management van Michael Riady waarop de rapper zijn juridisch team erbij haalde om onderzoek te doen naar de vermeende problemen. Het resultaat van het onderzoek resulteerde in het vertrek van Snoop en zijn team uit het koffiemerk. Een reden werd niet genoemd. 


Het is niet bekend of Michael Riady het koffiemerk zal blijven voortzetten zonder de Amerikaanse rapper/ondernemer. Op de officiële website van het merk zien we dat de functie van Michael Riady inmiddels is gewijzigd van co-founder naar founder van INDOxyz. Van de drie sociale media kanalen van het merk, is alleen het Instagram-account van het koffiemerk nog steeds actief.